Το lollipop celebrations βρίσκεται πάντα δίπλα σας ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας και να υλοποιεί τα όνειρα σας με τρόπο πολύχρωμο και διασκεδαστικό.

Εσείς οι μεγάλοι γίνετε ξανά παιδιά και απλά ζητήστε από εμάς να κάνουμε την ζωή σας πιο έντονη και πιο χαρούμενη. Και σαν παιδιά απολαύστε στιγμές ξένοιαστες, μαγικές, βγαλμένες από τα ομορφότερα παραμύθια. Απλά κλείστε τα μάτια σας και κάντε μια ευχή κι εμείς με ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό θα φροντίσουμε να την πραγματοποιήσουμε με το μαγικό μας….«γλειφιτζούρι»

Γιατί στόχος μας είναι να δώσουμε προσωπικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα στις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής σας δημιουργώντας μοναδικά και πρωτότυπα σχέδια.

Τo lollipop celebrations είναι κοντά σας για να κάνει πραγματικότητα όλες τις Επιθυμίες σας.

Με αυτό τον τρόπο τo lollipop celebrations σας παρουσιάζει μοναδικά προσκλητήρια και μπομπονιέρες, αξεσουάρ και υλικά διακόσμησης φτιαγμένα ειδικά για εσάς, ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στον γάμο σας όσο και στην βάφτιση των μικρών σας αγγέλων.

Κατόπιν συζήτησης μαζί σας καταλήγουμε στο στυλ, το ύφος αλλά και το κόστος που επιθυμείτε να έχουν οι μπομπονιέρες ή τα προσκλητήριά σας. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε αυτό που έχετε ονειρευτεί και που ανταποκρίνεται στο δικό σας και μόνο στυλ.

Αφού τελικά σας παρουσιάσουμε όλες τις εναλλακτικές επιλογές και επιλέξετε αυτή που είναι πιο κοντά στις δικές σας προσδοκίες, μπορούμε να κατασκευάσουμε με μεράκι για σας το προσκλητήριο και την μπομπονιέρα του γάμου σας ή της βάπτισης σας.

Μέσα από το Make It Yourself (Δημιούργησε Μόνη Σου) σας παρέχουμε τα υλικά και ένα αντίγραφο του σχεδίου επιλογή σας για να τις κατασκευάσετε και μόνοι σας.

Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα, μιας και το κόστος πέφτει ακόμη και στο μισό για ορισμένους κωδικούς, ενώ ταυτόχρονα βάζετε την δική σας πινελιά στο γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας.

Το lollipop celebrations αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τον στολισμό του χώρους σας με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες πάντοτε με άψογο επαγγελματισμό και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ακόμα μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά διακόσμησης έτσι ώστε να υλοποιήσετε τις δικές σας ιδέες για τον στολισμό της εκδήλωσης σας.

Πιστεύω η περιήγηση σας στο site της επιχείρησης μας να σας ικανοποιήσει τόσο για τις ιδέες όσο και για τις λογικές τιμές που σας προτείνουμε.